VZW CHIRO WELLE

VZW chiro Welle is een organisatie die deel uitmaakt van de chiro Welle-familie. Ze houden zich voornamelijk achter de schermen bezig maar dat wil niet zeggen dat ze minder belangrijk zijn. Enkele keren per jaar komen de leden samen omtrent de organisatie van het eetfestijn, de realisatie van de bouw of het bedenken van oplossingen voor problemen die zich voordoen in de wekelijkse werking. 

De VZW bestaat uit een samenwerking tussen huidige leiding, oud-leiding en sympathisanten. De leden van de huidige VZW zijn: Linde Van Schelvergem, Nellie Meesens, Koen Arijs, Dorien Van Schelvergem, Lien Spanhoven, Margot De Pauw, Thomas De Smet, Niki Coppens, Celien Temmerman, Sarah Galle, Margo De Craecker, Lauren Valckenier, Annelyn Janssens, Charlotte Janssens, Hannelore De Raeve, Lobke Vandevelde, Fien Waterloos, Nel De Raeve, Zena De Smet en Lisa De Smet.

Maatschappelijke zetel: steenveldlaan 66, 9473 Welle
Ondernemingsnummer: 881.702.185

EERSTE SPADESTEEK

Na jaren van onderhandelen, plannen, organiseren,... is de bouw van de nieuwe lokalen voor de jeugd van Welle eindelijk gestart. De eerste spadesteek vierden we op 12 september 2018.
 

Dit historisch moment hebben we samen met een hele boel ouders en chiromeisjes gevierd.