Quiz

Quizliefhebbers💡 !

Chiro Welle komt vanaf dit jaar met een nieuwe knaller van formaat: wij organiseren een spetterende quiz voor zowel jong als oud op zaterdag 20 juli!

Wij organiseren een leuke interactieve kinderquiz en een uitdagende quiz voor volwassenen. Of je nu een doorgewinterde quizzer bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige avond, dan is Chiro Welle the place to be op 20 juli!

Programma:

• Kinderquiz: 16u-17u15 (inschrijvingsgeld: 5 euro per kind)

• Volwassenquiz: 19u-22u30 (inschrijvingsgeld: 25 euro per team)

Kan je niet deelnemen aan de quiz maar kom je ons graag steunen of genieten van het zomerse weer? Kom dan zeker langs op onze zomerbar die doorlopend zal open zijn van 15u tot 18u30 ☀️🍹!
Hier kunnen jullie genieten van verfrissende drankjes en een gezellige sfeer op ons terras. Er zal tevens een hele avond een springkasteel aanwezig zijn om onze allerkleinsten te entertainen! Wij voorzien ook lekkere snacks😋!

Nemen jullie graag deel aan de Quiz? Schrijf jullie dan snel in via onderstaande link! Er kunnen maximaal 20 teams deelnemen per categorie, dus wees er snel bij! Jullie maken kans op toffe prijzen! De inschrijving zal pas officieel bevestigd worden na betaling en het ontvangen van een bevestigingsmail.

https://docs.google.com/.../13kjctocNO79__4m.../edit.

Wij kijken er alvast naar uit!
Tot dan!

Chiro Welle